top of page

Biografie

Biografie

Greetje de Oude is geboren in Amsterdam en speelt vanaf haar 6de jaar accordeon. Zij is afgestudeerd in 1993 als docente en uitvoerend musicus aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Zij speelt in diverse muziektheater- cabaret- dans- en musicalprodukties. Zij werkte voor het Filmmuseum in Amsterdam, Moskou, Bologne en Parijs. Zo componeert zij de muziek bij authentieke, gerestaureerde stomme films. In THE PASSION speelde en arrangeerde zij het lied Ken jij mij.

Trad op voor de Nederlanse Ambassade in Nigeria voor Koningsdag. Zij mocht 3 maanden in Japan werken als muziekduo Accorde Vi in Nagasaki. Opende het Rijksmuseum voor T.V.

Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in het spelen van feestelijke muziekstijlen uit vele landen, Geschikt voor allerlei feesten Daarnaast geeft zij diverse zangworkshops op lokatie van Meezingers tot Smartlap. Zij treed vaak op met haar zigeuner duo Accorde Vi, het Caribische bandje La Bandita. Zij is part-time docente aan diverse muziekscholen en dirigent van diverse koren van Pop- Shanty- tot Smartlappenkoren.

bottom of page